puffer multisursa DeDietrich multisursa solar gaz pompa de caldura

 
Un avantaj important al acestui puffer este acumularea energiei de la surse diferite cu posibilitatea utilizarii atat pentru apa calda menajera cat si pentru incalzire. In acest fel, caldura furnizata de panourile solare pe perioada in care nu este un consum important de apa calda menajera este acumulata in vasul de 700 L si poate fi folosita pentru aport la incalzirea locuintei si implicit la reducerea de lemne/gaz/energie electrica.
 
Posibilitatea racordarii pufferului concomitent la 4 surse diferite de cadura ofera scenarii variate si lasa beneficiarului posibilitatea optimizarii solutiei de incalzire / ACM.
 
In acest scenariu, Boilerul DeDietrich Quadro DU 750 are rol de stocator de energie pe care o primeste de la panourile solare in perioadele insorite si de la cazanul pe lemne atunci cand este necesar.
 
Optional, poate fi montata si o rezistenta electrica pentru compensare.
 
Se poate opta pentru surse suplimentare de incalzire cum ar fi: centrala in condensatie pe gaz (din reteaua de alimentare cu gaz sau butelie de propan asigurata de Butan Gaz), pompe de caldura (aer - apa / sol - apa).
 

Pompa de caldura Aer-Apa

De Dietrich ALEZIO Pompa de caldura aer-apa DeDietrich Alezio

Pompa de caldura aer-apa, inverter, reversibila, cu unitate exterioara si unitate interioara hidraulica

Pachetul solar Vaillant Aurostep

panouri solare si boiler inteligent 
Pachetul solar Vaillant Aurostep

Tehnologia Drainback evita supraincalzirea apei din puffer in perioadele de vara. Pachetul include un boiler bivalent compatibil cu o centrala in condensatie.

Centrala in condensare ecoTEC

Vaillant ecoTEC plus VU INT 356/5-5 
Centrala in condensatie 35Kw Vaillant ecoTEC plus

Tehnologia producatorului german Vaillant, lider in centralele in condensare. Microcentrala murala cu puteri de pana la 35Kw si performante de exceptie.

Pachet Ferroli Condensatie + Solar

BLUEHELIX Tech + Boiler ECOUNIT 
Centrala in condensare Ferroli BlueHelix 35A
Pachet BLUEHELIX ECOUNIT

Tandemul Centrala in condensatie si boilerul cu acumulare asigura confort termic si consum redus.